ЗА КОНТАКТИ

Адвокат Лазар Белев контактиЗа контакти с адвокат Лазар Белев, можете да се обърнете на мобилен телефон 0876 217 476 или на електронна поща e-mail: lazarbelev@gmail.com. 

Клиентите могат да се обръщат за връзка с адвокат Белев и на следния SKYPE контакт: Lazar Belev.

За клиенти от чужбина предлагам услугата консултация и запознаване с казуса по Viber или Skype след предварително уговорен час за сесия.

За удобство на тези клиенти заплащането на консултациите и другите юридически услуги  става предварително посредством с превод по банкова сметка, чрез  PayPal или Western Union.

Адреси на офисите в София и Велинград:

1. Адрес на кантората в гр. София, ул. „Туджа“ № 3, ет. 1  – консултации и поемане на дела в гр. София след предварително уговорени дата и час за среща на тел. 0876 217 476!!!

2. Адрес на кантората гр. Велинград, ул. “Тодор Каблешков” № 30 – консултации и поемане на дела в гр. Велинград след предварително уговорени дата и час за среща на тел. 0876 217 476!!!

За юридически консултации на място в офиса или на територията на обявените градове, моля използвайте дадения по-горе телефон за предварително уговаряне на дата и час, като можете да направите запитване и на електронната ми поща: lazarbelev@gmail.com

За оказването на правна помощ от адвокат Лазар Белев на територията на градовете София, Пазарджик, Пловдив, Разлог и Пещера не се начисляват допълнителни разноски за транспорт върху дължимото за съответната услуга адвокатско възнаграждение.

5/5 - (11 votes)

8 thoughts on “ЗА КОНТАКТИ”

 1. Здравейте, ако съм платил издръжка за след 18г. за целия период на обучение 12 клас в брой директно на детето пред свидетели приема ли се, защото лъжат, че не съм я платил и вероятно ще образуват дело по въпроса.

  1. Зависи колко качествено Вашият адвокат ще аргуманетира пред съда допустимостта на свидетелските показания за плащането на суми.

 2. Здравейте,
  Аз живеиа в Англия от 11 години, женена от 7 години за английски гражданин. Имаме дъщеря на 2 години, тя е с британски паспорт но аз съм в процес да регистрирам раждането в България чрез посолството.
  Със съпругат ме се разделихме преди 2 месеца. Главната причина белше неговият проблем със алкохол и избухливо поведение.
  В момента сме в процес на продаване на общият ни имот и след което аз планирам да се прибера при родителите и роднините ми в България. Аз има имот в родният ми град дарен от родителите ми и има къде да живеем с дъстериа ми.
  Вупросът ми е следниат. Аз не получавам издръжка в момента. Мога ли да заведа дело за издръжка във България? Може ли дъщеря ми да бъде с двойно гражданство? Предлагате ли пакетна услуга за развод, издръжка, финансий?
  Аз съм все осте БГ гражданин с адрес в България.

  Благодаря

  Ивелина

  1. Здравейте,
   няма проблем при това положение да заведете дело за издръжка в България, относно гражданството също не виждам какво Ви притеснява.
   Относно пакетната услуга, кантората ми разполага с достатъчно опит и потенциал, за да съдейства за решаването на целия комплекс от семейно-правни праблеми, които имате.

 3. Здравейте !
  Имах връзка с женен мъж ,от която имаме дете на годинка и половина.
  Детето е признато от бащата.
  Връзката ми с този мъж започна 2009 година и я прекратих 2015 година.
  Детето ни беше планувано,уж родителите на бащата да приемат по лесно факта за предстоящия му развод и това ,че ще е с мен.
  Съпругата на този мъж,знаеше за връзката ми с него .
  Малко след като забременях той ми каза,че няма да се разведе,след това отново се връща,лъга ме че ще се разведе и така десетки пъти.
  През това време бях многократно обиждана и заплашвана от съпругата му.
  Август 2015 година ,подписахме споразумение пред норариус ,че бащата на детето има право да я вижда не по-малко от две съботи и две недели в месеца с предварително съгласуване с мен и да заплаща издръжка от 200 лв на месец.
  След годинката на дъщеря ни ,на която той не присъства,той започна враждебно да ме обижда и клевети.
  На хората казва,че не му давам да вижда детето,а това не е така.
  Жена му,каза че ако иска да я вижда ще е в нейно присъствие и предполагам да говори така му изнася,за да не знаят хората,че тя му казва какво да прави.
  Те имат още две деца ,който не са се срещали със сестра си,защото не искат да срещнат децата.
  Бащата на детето ми,я е виждал не повече от 10 пъти и то най-много за 1 час.

  Взеха публично ме обижда във фейсбук.
  Това продължава от много време .
  Говори неща за мен ,който не са истина.
  Че съм била курва,че детето ни е измет,че не гледам детето добре,че не знаеш дали е негово,че съм била с други мъже и някакви истории за мен ,който не са вярни и прочие.
  А през цялото време,той е спял с мен,жена си и коя ли още не.
  Той ни е лъгал.
  Той лично ми е казвал,че жена му е луда,че води мъже в тях,че вдига скандали пред децата и.
  Как да дам да води детето там,при положение ,че тази жена ме заплашва?
  Има и един негов приятел,който също говори така за мен,този негов приятел,щеше да ме блъсне преди седмица с колата си и то умишлено.
  Разминах се с намокряне от локвата до която бях.
  Съобщих за това на Полицая в село,а той ми каза,че трябва да имам свидетел.
  А въпросноят шофьор ,шофира без книжка и без забележка от местната полиция от дълго време.
  Имам СМС и,текстове във фейсбук и съобщения в messenger ,как бащата на детето ми ме обижда и заплашва.
  Както мен така и детето ни.
  Знам,че трудно се доказва,че той е автора на тези публикации.
  Мога ли да не му позволявам да вижда малката ,защото ме е страх за живота и?
  Да заведа ли дело за клевета и обида?
  Какво шансове имам?
  Какво да направя и как?!
  Благодаря ви!

  1. При най-добро желание, предвид сложността на казусът Ви не мога да се ангажирам със становище по Вашия въпрос. Подобен комплексен проблем не е от естество да бъде решен посредством онлайн консултация.

 4. Спечелих дело за попечителство. Имам две деца. Съпругата ми е с вина по делото.
  Въпросът ми е следния:
  Имаме автомобил предобид по време на брака. Имам ли шанс тъй кто аз оставам попечител на децат съда да отреди автомобила на мен като по нуждещ се?

  1. Здравейте,
   за съжалене без да познавам подробностите по вашето дело не мога да отговоря еднозначно, но на теория има подобен шанс.

Оставете коментар или въпрос под статията