Location Image

гр. София, ул. "Тунджа" № 3

Time Image

10:00 - 19:00

Адвокат Лазар Белев Бракоразводен адвокат Бракоразводен адвокат в София

Бракоразводен адвокат в София

бракоразводен-адвокат-софия

Много адвокати предлагат бракоразводни услуги в столицата, но за да разберете каква е разликата между наистина добрия бракоразводен адвокат практикуващ в София и другите, които само твърдят, че са такива следва да се срещнете лично с него.

Всеки случай на развод е различен и изисква индивидуално отношение и подход, което налага бракоразводния адвокат да се запознае детайлно с Вашия проблем. Шаблонното и прибързано отношение към проблемите на клиентите говори ясно за липсата на професионализъм още повече, когато следва да се оказва правна помощ по дела касаещи бъдещето на деца.

Адвокат Лазар Белев дава правни консултации по дела за развод в офиса си в гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ № 125-2, ет. 2. За насрочване на дата и час за среща се обадете на тел. 0876 217 476 или пишете на електронна поща lazarbelev@gmail.com .

Всяка година в София малко над  2000 брака завършват с развод. Ако и на вас предстои тази процедура не се считайте за аутсайдер – годишно около 10000 семейства в България прекратяват брачната си връзка. Разводът е естествен изход от брака при влошени отношения, но това не означава, че стигащите до решението за разтрогване на брака не изпитват безпокойство за своето бъдеще, не се боят за финансовата си стабилност и не се притесняват за своя дом и за своите деца.

Това безпокойство обикновено се дължи на непознаването на законите уреждащи семейно-правни въпроси и правата, които страните имат при развод. Да се превъзмогне тази несигурност може да помогне един добър бракоразводен адвокат в София, който да Ви консултира за възможностите, да застане до Вас в този труден момент и да организира вашия развод по възможно най-бързия, лесен, психологически и финансово поносим начин.

ЗАЩО АКО ВИ ПРЕДСТОИ РАЗВОД В СОФИЯ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ АДВОКАТ ЛАЗАР БЕЛЕВ?

В практиката си адвокат Лазар Белев има над 250 дела от областта на семейното право, като повече от половината са бракоразводни казуси. Обръщайки се към него за помощ при  развод в София клиентите си гарантират, че ще получат адекватна правна защита от бракоразводен адвокат с богат професионален опит и възможност да предложи решения и по най-сложните казуси касаещи разтрогването на брака.

За разлика от общопрактикуващите адвокати с повърхностни познания в областта на развода използването на тясно специализиран юрист – бракоразводен адвокат в София носи на клиентите сигурност, че с проблема им се занимава човек, който познава в дълбочина законодателството касаещо прекратяването на техния брак.

В същото време на доверителите се спестява разочарованието от ползването на правни услуги от адвокати, които не познават спецификата, както правна, така и психологическа на делата за развод.

Използвайки услугите на адвокат Лазар Белев получавате консултация за това как Вашият развод да протече максимално лесно и бързо, знаете предварително колко ще Ви струва всичко, без изненади и непредвидени разходи, получавате полезни съвети за отношенията в семейството преди, по време и след прекратяването на брака.

КАКВИ СА ПЪРВИТЕ СТЪПКИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА БРАКА С ПОМОЩТА НА БРАКОРАЗВОДЕН АДВОКАТ В СОФИЯ?

На първата среща трябва да бъдете готови да обсъдите причините за разпадането на брачната връзка и да си изясните можете ли да я съхраните. Ако това очевидно е невъзможно то ще трябва да можете да отговорите на въпросите: кога сте прекратили реално брачните си отношения и съвместното си съжителство като брачна двойка.

Трябва да дадете на Вашия бракоразводен адвокат подробни сведения за деца, ако имате такива, нужната за делото информация за притежавано имущество – лично и като семейна имуществена общност, доходи на съпрузите и др. факти и обстоятелства от които да бъде изяснена цялата ситуация по казуса.

Неотменима част от работата на един добър бракоразводен адвокат е да помогне на клиентите да се справят с безпокойството, гнева и крайния реваншизъм и да приемат развода, като нещо необходимо, а често и полезно за съхранението на техния душевен мир.

Ако търсите добър бракоразводен адвокат в София, който да може действително да Ви помогне в този труден момент и да способства за възстановяването на нормалния Ви живот с свържете за записване на дата и час за консултация с адв. Лазар Белев на горепосочените телефони и електронна поща.

4.3/5 - (15 votes)

6 thoughts on “Бракоразводен адвокат в София”

 1. Здравейте майка ми не живее с баща ми от 35 години но нямат официално развод за колко време и как може да се разведе

  1. Здравейте,
   задавате ми въпроси, на които няма как да отговоря без да знам всички подробности. Колко бързо ще стане зависи от това дали и двамата го искат. Ако е само единия ще бъде по-дълго, по-сложно и по-скъпо. Конкретни параметри мога да дам едва след консултация, на която се запозная с всички подробности, които касаят конкретния бракоразводен казус.

 2. Здравейте ! Бившият ми съпруг , който работи в Англия, не си плаща издръжката за двете ми /ни деца вече две години. (Вече си има и друго дете там ). Има ли начин, закон, който да го накара да си плаща ? Пусках жалба, но нямаше резултат, защото не се водело за тежко престъпление неплащането , и спокойно си се върна в Англия, и едва ли ще си дойде скоро при това положение. Благодаря Ви

  1. Вероятно има такъв начин, но следва с проблемите Ви да се ангажира опитен адвокат. С търсене на помощ по интернет подобни сложни ситуации няма как да бъдат решавани.

 3. Ако бащата на детето е със заплата 2000 колко издръжка може да. взема имаме само 1 дете

  1. Здравейте,
   издръжката не се определя от заплатата на бащата, а от нуждите на детето. Размерът на заплата в едно производство по развод или при дело за издръжка има значение за съда само дотокова доколкото показва дали със заплатата може да бъде покрита доказатана в производството парична стойност на нуждата на детето.

Оставете коментар или въпрос под статията