АДВОКАТСКИ УСЛУГИ

Адвокатски услуги адвокат Лазар БелевАдвокат Лазар Белев предоставя качествени ᐉ адвокатски услуги за фирми и частни лица, при съблюдаване на най-високите стандарти на професионализъм, лоялност и всеотдайност в защитата на интересите на своите клиенти.

Без значение дали клиентът е голяма фирма търсеща вземания си за значителни парични суми или гражданин търсещ защита на своите законни права и интереси, те могат да разчитат на внимателно и всестранно изучаване на техните казуси и предприемането на най-съобразената с фактическата обстановка линия на правна защита и съдействие.

Спектърът от адвокатски услуги за юридически лица извършвани от адвокат Белев включват:

Регистрации на юридически лица със стопанска и нестопанска цел.

Изготвяне различни вътрешни документи обезпечаващи безпрепятствената дейност на дадения стопански субект.

Консултации относно оптимизирането на дейността на предприятията в правната сфера.

Защита пред административни органи и съда при съставени актове за установяване на административни нарушения и наказателни постановления.

Юридически консултации по избягване на негативните последици при извършване на проверки от различни държавни органи контролиращи дейността на съответната фирма.

Преговори и сключване на договори свързани с дейността на клиента, при съблюдаване на принципа за максимално съобразяване с неговите интереси.

Съставяне на договори, инструкции, декларации и всякакви други необходими за дейността на клиента документи.

Процесуално представителство по дела свързани с нарушени права и неизпълнени договорни задължения от страна на контрагенти.

Принудително събиране на вземания свързани по съдебен ред произтичащи от неизпълнени договори. Преговори и предприемане на всички допустими от закона действия по събиране на дългове от фирми и частни лица.

Адвокатските услуги за граждани включват: 

Събиране на вземания по съдебен и извънсъдебен ред.

Защита на накърнени потребителски права.

Правни консултации по договорни отношения.

Изготвяне на молби, заявления, искове, пълномощни, декларации и всякакви други юридически документи

Процесуално представителство по вещни, търговски и облигационни казуси.

Обжалване на административни актове и наказателни постановление по административен и съдебен ред.

Защита на длъжника от неправомерни действия на държавни и частни съдебни изпълнители.

Консултации по въпросите на семейното и наследственото право.

Относно размера на адвокатските хонорари по конкретните правни казуси можете да се запознаете в секцията ТАРИФА .

5/5 - (7 votes)

5 thoughts on “АДВОКАТСКИ УСЛУГИ”

 1. Аз благодаря за бързия отговор.Относно грижите за детето,аз през цялото това време въпросната майка на детето ми както и тя са живеели в мое жилище със средства -пари пращани от мен по банков път и е доказуемо.И значи ли че една майка може да прави каквото си поиска с детето , като бащата едва ли не няма гласност за нищо.Означава ли това че докато не се стигне до решение на съда тя може да решава всичко свързано с детето както намери за добре включително да променя и адресната регистрация.
  Благодаря ви

  1. Така попитато – това означава, но си има своите юридически нюанси. Нещата не са само черни или само бели. Не е толкова просто в подобни ситуации да се даде еднозначен отговор без познаване на конкретиката на проблема.

 2. Здравейте,много бих искал да ми отговорите на следният въпрос,за което бих бил благодарен.
  Разделени сме с приятелката ми и имаме дете на 6 годинки.Аз временно живея в чужбина.Вждам си детето когато съм си в Булгария. Преди два дни тя ми заявява че смята да се мести в друг град да живее,като възнамерява да вземе и детето с нея.Има ли тя това право без мое съгласие и подсъдима ли е постъпката и.Само да уточня ,че аз възнамерявам да си се прибера окончателно в България
  Благодаря ви

  1. Госпожата, като майка на детето, може да ходи с него където си поиска да живее на на територията на Р. България. Вашето съгласие доколкото отношенията Ви относно упражняване на родителски права не са съдебно уредени не се изисква. Още повече, чи вие фактически не се грижите за детето, а живеете в чужбина. Това е факт, който не е във Ваша полза в един бъдещ процес за родителски права и режим на лични отношения. Опитайте да регулирате въпроса си „со кротце и со благо“, защото вкарването на въпроса в съд е много вероятно да не се развие във Ваша полза.

Оставете коментар или въпрос под статията