БЕЗПЛАТНИ ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО БРАКОРАЗВОДНИ КАЗУСИ

Адвокат развводНа настоящата страница можете да задавате своите въпроси свързани с различни аспекти на бракоразводния процес, разводът по взаимно съгласие, разводът по исков ред, издръжки, домашно насилие и т.н. Моля имайте предвид, че не следва да се злоупотребява с тази функция на сайта и си запазвам правото да не публикувам и да не отговарям на въпроси, за отговорът, на които се налага проучване на документи, предоставени от клиента. Тези действия са от категорията на платените адвокатски услуги и съответно времето ангажирано за проучването и даването на заключение следва да бъде заплатено.

ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМ НА ВЪПРОСИ НАПИСАНИ НА „МАЙМУНИЦА“ И ЗАДАДЕНИТЕ В ТАКЪВ ФОРМАТ ПИТАНИЯ ЩЕ БЪДАТ ДИРЕКТНО ИЗТРИВАНИ, БЕЗ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ НИ НАЙ-МАЛКО ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО ИМ! ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД СЪЩО ТАКА, ЧЕ НЕ ДАВАМ БЕЗПЛАТНИ ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ И-МЕЙЛ. АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА МИ СЕ ОБАДИТЕ ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ МЕ АНГАЖИРАТЕ С ПИСМЕНА КОНСУЛТАЦИЯ ПО ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА ТОВА СЪГЛАСНО ТАРИФАТА ЗА АДВОКАТСКИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЩЕ ВИ СТРУВА СЪОТВЕТНО 30 ЛЕВА ЗА УСТНА КОНСУЛТАЦИЯ /ДО 20 МИНУТИ/ И 60 ЛЕВА ЗА ПИСМЕНА, ПЛАТИМИ ПО ПОСОЧЕНА ОТ МЕН БАНКОВА СМЕТКА. КОНСУЛТАЦИИТЕ ПО БРАЧНИ И СЕМЕЙНИ КАЗУСИ НА МЯСТО В ОФИСА МИ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА СА ПО 60 ЛЕВА НА ЧАС И ГИ ПРЕПОРЪЧВАМ, АКО КАЗУСЪТ ВИ НЕ СЕ ОГРАНИЧАВА ДО 1-2 ВЪПРОСА, А НАЛАГА АНАЛИЗ НА ЦЯЛОСТНА СИТУАЦИЯ.

СЛЕД КАТО ПРЕВОДЪТ БЪДЕ ПОЛУЧЕН МОЖЕТЕ ДА МИ СЕ ОБАДИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА /ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПО ВАЙБЪР/ ИЛИ ДА МИ ПИШЕТЕ И СЪОТВЕТНО ДА ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР НА ПРАВНИТЕ ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С БРАКА, РАЗВОДА, ИЗДРЪЖКАТА И РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА. УГОВАРЯНЕТО ЗА ЧАСОВЕ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ДИСТАНЦИОННО ИЛИ НА МЯСТО В ОФИСА И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ СТАВА НА ТЕЛ. 0876 217 476, ИЛИ НА ЕЛЕКТРОННАТА МИ ПОЩА lazarbelev@gmail.com.

БЕЗПЛАТНИ ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО БРАКОРАЗВОДНИ КАЗУСИ
5 (100%) 7 vote

1 174 Comments

 1. Karolina Panaiotova каза:

  Здравейте може ли да попитам след като родителските права са присъдени на бащата може ли да замине за друга държава да работи и да устави детето в България да го гледат бабата и дядото?

  • Адвокат Лазар Белев каза:

   Здравейте,
   това е абсолютно възможно. Друг е въпросът, че при подобно стечение на обстоятелствата майката има основания да поиска упражняването на родителските права.

 2. Георги Нончев каза:

  Здравейте,

  Става въпрос за развод по взаимно съгласие. Нямаме паралелни връзки, притежаваме апартамент и лек автомобил, закупени с общи средства, след сключването на граждански брак (в СИО, без допълнителни договорености). Собственик на лекия автомобил и апартамента официално съм аз. Желаем да продадем имуществото. Кой вариант е по-удачен за продажбата – преди или след развода?

  Поздрави,
  Георги Нончев

  • Адвокат Лазар Белев каза:

   Здравейте,
   има много фактори, които определят кое е по-доброто решение за всеки конкретен случай на развод.
   Съветвам Ви да си запишете дата и час за консултация на тел. 0876 217 476, за да се запозная изцяло със ситуацията и да мога да дам правен съвет, който по възможно най-добрия начин да защити Вашите интереси.

 3. Лазар Атанасов каза:

  Здравейте. Жена ми има паралелна връзка от една година. Имаме две деца. Живеем в общинско жилище. Имаме и заем на мое име но тя е съкредитоискател. Искам да заведа дело за развод. Въпросът ми е… Има ли шанс да си остана с децата в общинското жилище ( което е на нейно име сега) и какво ще стане с потребителския кредит. Благодаря ви предварително.

  • Адвокат Лазар Белев каза:

   Здравейте,
   няма как да отговоря на така поставените въпроси без да знам всички подробности по Вашия казус. Ако желаете да получите отговори можете да си запишете дата и час за консултация на тел. 0876 217 476.

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: